Perjantaina alkoi joululoma ja pääsen vihdoin taas kirjoittelemaan hieman enemmän blogini puolelle. Ystävämme tulivat kyläilemään lauantai aamupäivästä. Makeaksi olin valmistanut porkkana cupcakeja valkosuklaa kreemillä. Kokeilin tällä kertaa kuoruteeksi Confetti myymälässä myynnissä olevaa hyydykejauhetta 150g pukissa makuna valkosuklaa. Liike myy mitä erikoisempia makuvaihtoehtoja, esim; metsämarja, banaani, kinuski, paahtovanukas, valkosuklaa, suklaa yms. Olin erittäin tyytyväinen valintaani sillä kuorrute oli omasta milestäni juuri sopivan makeaa ja pysyi kasassa hyvin. Ehdotan siis kokeilemaan!
n.5 porkkanaa raastettuna
4dl jauhoja
2,5 dl sokeria
2tl leivinjauhetta
1tl kaardemummaa
1½ tl kanelia
100g leivonta margariinia
3 kananmunaa
- kuori ja raasta porkkanat. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata ja jäähdytä rasva
- Riko kananmunat ja sekoita joukkoon rasva ja porkkana raaste. Lisää kuivat aneet, sekoita!
- jaa muffinsit vuokiin. Paista 200c noin 20min.
Kuorrute:
Vatkaa 2,5 dl kermaa vaahdoksi. Sekoita hyydykejauhe (75g) 0,5 dl kylmään vettä, kaada se kermavaahdon joukkoon ja sekoita. Käytä heti sillä se alkaa nopeasti hyytymään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti